Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €
Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

O nas

P TEAM podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. S svojo tradicijo dokazujemo, da ponujeni izdelki izpolnjujejo najvišje standare o kvaliteti, zagotavljajo enostavno uporabo. Pri tem izpolnjujemo visoke varnostne zahteve, ki zagotavljajo varno delo in dolgo življensko dobo delovne opreme. Z lastno proizvodnjo opreme za dvigovanje in povezovanje bremen, pa se ukvarjamo že 25 let, kar je prineslo obilo izkušenji in rešitev v najzahtevnejših projektih.

 

Podjetje P TEAM d.o.o. se je zavezalo k politiki kakovosti in varovanja okolja, ki je hkrati tudi poslovna politika podjetja.

 

Politika kakovosti izhaja iz razumevanja potreb, pričakovanj in zahtev naših kupcev in je usmerjena v dolgoročne koristne odnose za obe strani.

 

Politika varovanje okolja je ena od osnovnih odgovornosti in tudi pravic vseh zaposlenih, zato vsi zaposleni aktivno sodelujejo pri izvajanju okoljske politike. Vodstvo zagotavlja, da so s politiko kakovosti in varovanja okolja stalno seznanjeni vsi zaposleni, da jo razumejo, izvajajo in vzdržujejo na vseh nivojih podjetja

 

Osnovna usmeritev podjetja P TEAM d.o.o, Ljubljana je nenehno izboljševanje kvalitete naših proizvodov. To uresničujemo s spoštovanjem naslednjih izhodišč:

  • Vse zaposlene izobražujemo, obveščamo in motiviramo, da se na svojih delovnih mestih zavedajo odgovornosti do sistema kakovosti in varovanja okolja.
  • Prizadevamo si za zadovoljevanje pričakovanja kupcev, naši izdelki pa morajo biti funkcionalni, kakor tudi prijazni do uporabnika in okolja.
  • Zaposleni odgovarjajo za svoje delo, vodstvo pa za razpoložljivost potrebnih virov in vzpostavitev pogojev za izvajanje del. Stremimo k večji učinkovitosti s stalnimi izboljšavami in zmanjševanjem stroškov.
  • Zavezanost našega podjetja je v preprečevanju onesnaževanja okolja, z upoštevanje veljavnih zakonskih prepisov.
  • Nenehno bomo vzdrževali in izboljševali sistem vodenja kakovosti po zahtevah standarda SIST ISO 9001:2015 in nenehno bomo skrbeli za izboljševanje sistema ravnanja z okoljem po SIST ISO 14001/2005.
  • Za vsako leto si bomo postavili merljive cilje kakovosti po procesih in jih interdisciplinarno spremljali in sprotno preverjali učinkovitost delovanja in izvajali potrebne preventivne in korektivne ukrepe.