Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €
Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Dvigalo AD

Šifra: 976003
Blagovna znamka: P TEAM
Portalno dvigalo tipa AD, primerno za notranjo in zunanjo uporabo. Dvigalo AD je opremljeno s štirimi kolesi, kar omogoča enostavno premikanje pod obremenitvijo. Tovor je mogoče prestavljati samo ročno.
Preberite več
Dobavljivost: 4 do 5 tednov
Cena:
od 6.478,20 €

Velikost dvigala je mogoče prilagoditi glede na specifične potrebe. AD portalno dvigalo je opremljeno z belimi kolesi iz poliamida, zasnovanimi za obremenitve do 3,2 tone. Za obremenitve od 5 ton dalje se uporabljajo poliuretanska kolesa, kar povečuje zmogljivost dvigala. Produkt je mogoče opremiti z dodatno opremo, kar omogoča prilagoditev različnim zahtevam pri dvigovanju. Največja hitrost dviga, ki jo doseže portalno dvigalo tipa AD je 16 m/min, največja potovalna hitrost pa 10 m/min. Produkt je zaščiten z 60-mikronsko prašno barvo iz poliestra C2. Zaščita podaljšuje življenjsko dobo dvigala.

Dvigalo je mogoče opremiti z dodatno opremo, vključno s kablom za napajanje vitla in zaklepnim stikalom. Produkt se lahko antikorozivno zaščiti z vročim cinkanjem. Poleg tega lahko uporabniki izbirajo med trakastimi poliuretanskimi kolesi, kolesi z zavoro ali stabilnimi kolesi in se odločijo med električnim ali ročnim vitlom.

  • Garancija: 1 leto

Slike produktov so simbolične.